Deelnemers beoordelen

Laatst gewijzigd: 2015-09-21 16:40:26 +0200

Het kan voorkomen dat deelnemers opdrachten krijgen die je moet nakijken. Dit kan op verschillende manieren.

Waar?

Klik via de tab 'Begeleiden' op het Beoordelen icoon (). Als er een getal bij het icoon staat, geeft dat het aantal nieuw te beoordelen opdrachten weer.

Als er geen icoontje staat, hebben de deelnemers nog niets ingeleverd of is er geen inleveropdracht aanwezig.

Hoe?

Het nakijkwerk is onderverdeeld in verschillende categorieën.
Bij een Inleveropdracht en Externe Activiteit kun je klikken op de naam van de deelnemer om de opdracht na te kijken en/of een cijfer te geven.

Klik bij de 360° graden feedback op Start om de vragenlijst in te vullen. 360° feedback assessments zijn zelfbeoordelingen. Deelnemers kunnen na afloop van de opdracht iemand anders uitnodigen om die vragen ook te beantwoorden.
Zo kan de deelnemer die antwoorden vergelijken om een beter beeld te krijgen van zichzelf en zijn voortgang.

Inleveropdracht

Klik bij Inhoud op de ingeleverde bestanden om ze te downloaden. Beoordeel de opdracht, zet er eventueel een toelichting bij en klik op Update

Als je een Akkoord geeft, is dit niet meer terug te zetten. Geef de deelnemer een Niet akkoord als er nog iets verbeterd moet worden.