Cursusuitvoering instellingen - Tab: Activiteiten <-> Deelnemers

Laatst gewijzigd: 2015-12-10 12:35:28 +0100

Wat kan ik op de tab Activiteiten <-> Deelnemers in de uitvoeringsinstellingen?

Koppel specifieke deelnemers aan een activiteit. Alleen deze betreffende deelnemers kunnen vervolgens de activiteit doen. Op deze manier kun je subgroepen maken, zodat mensen kunnen samenwerken binnen een activiteit.

Let op: Deze tab is alleen zichtbaar wanneer er activiteiten in de template zitten met de conditie 'Activiteit is beschikbaar als een deelnemer expliciet toegang heeft gekregen'.

Zie ook: Algemene instellingen van activiteiten

Waar en hoe kan ik de activiteiten koppelen aan deelnemers?

Klap onder de tab Cursussen het template open, zodat de uitvoering verschijnt. Klik op Instellingen. Of klik eerst bij het template op Aanpassen om vervolgens naar de tab Uitvoeringen te gaan. Klik dan op het Instellingenicoontje: .

Klik op Instellingen en vervolgens op Activiteiten <> Deelnemers.

Hier selecteer je aan de rechterkant de deelnemer en aan de linkerkant de activiteit. Door op Koppelen te klikken, koppel je de deelnemers aan de activiteit. Door op Ontkoppel te klikken kun je de deelnemers weer losmaken van de activiteit. Hier worden geen notificaties van verstuurd.