Een eigen domeinnaam gebruiken

Laatst gewijzigd: 2015-09-22 16:02:49 +0200

Het is mogelijk om een eigen domeinnaam te gebruiken in plaats van een standaard URL zoals leeromgeving.anewspring.nl

Stel dat je eigen site www.website.nl is, dan zou bijvoorbeeld elearning.website.nl in de plaats van leeromgeving.anewspring.nl kunnen komen.

Om dit voor elkaar te krijgen zul je zelf een instelling moeten doen en moeten wij dat aan onze kant ook. Aan jou dus de taak om de DNS-instellingen van je domeinnaam aan te passen.
De domeinnaam die je wilt gebruiken moet een CNAME worden van leeromgeving.anewspring.nl (vervang dit door je eigen URL). Als je niet weet hoe je dit kunt instellen dan kan (meestal) het hostingbedrijf van de domeinnaam je daarbij helpen.

Als dat is ingesteld kun je een mail sturen aan support@anewspring.nl om ons op de hoogte te stellen van de nieuwe domeinnaam. Wij zullen die dan ook aan onze kant instellen.