Activiteit aanmaken: Inleveropdracht

Laatst gewijzigd: 2015-11-26 14:56:22 +0100

Bij een inleveropdracht kunnen deelnemers bestanden uploaden die wordt nagekeken door de begeleider of een externe beoordelaar. De inleveropdracht kan alleen worden ingezet in een Blended-, Social- of Game Based Learning template. Een inleveropdracht kan bekeken worden door deelnemers en hierbij kan gediscussieerd worden.


Waar kan ik een inleveropdracht aanmaken?

Wanneer je het template aanpast, kan je in het tabje Template een nieuwe activiteit aanmaken met +Activiteit. Als activiteit-type kies je Inleveropracht.


Hoe stel ik de inleveropdracht in?

Instellingen

Let er op dat de Standaardinstellingen niet meer te wijzigen zijn nadat het template gepubliceerd is.

Beoordeling toestaan: Begeleiders kunnen de opdracht op 'Akkoord' of 'Niet akkoord' zetten. Als de begeleider 'Niet Akkoord' geeft, dan heeft de deelnemer nog de mogelijkheid om een nieuwe opdracht in te leveren.

Externe beoordeling toestaan: Hiermee heeft de deelnemer de mogelijkheid om een eigen beoordelaar uit te nodigen om de inleveropdracht te beoordelen.

Cijfer bij beoordeling toestaan: Je kunt het eindcijfer laten berekenen op basis van beoordelingscriteria of een los eindcijfer laten invoeren door de begeleider. Als de begeleider een lager cijfer geeft dan de slagingsgrens, zal de deelnemer de mogelijkheid hebben om een nieuwe opdracht in te leveren.

Geavanceerde Canvasinstellingen: Bepaal zelf hoe groot het canvas moet zijn waar de inleveropdracht in getoond wordt.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?