Het kopen van licenties

Laatst gewijzigd: 2016-05-31 09:45:10 +0200

Je betaalt per deelnemer per jaar. Op het moment dat je een nieuwe deelnemer inschrijft in een uitvoering, wordt er een deelnemerslicentie afgeschreven. Daarna kun je een heel jaar lang deelnemers onbeperkt inschrijven in cursussen. Als de deelnemer na een jaar nog toegang heeft tot een actieve cursus, wordt er weer opnieuw een licentie afgeschreven. Op onze website vind je de actuele prijzen per licentie.

Ga voor het kopen van licenties naar de Instellingen tab en klik op Koop meer