Een afbeelding toevoegen aan een uitvoeringstegel

Laatst gewijzigd: 2015-12-28 13:43:13 +0100

Om een afbeelding toe te voegen aan een uitvoering, welke zichtbaar wordt op het dashboard, ga je eerst naar de instellingen van de uitvoering.

Hier kun je door op de afbeelding naast de uitvoeringsnaam te klikken een afbeelding uploaden.

De afbeeldingen dienen het volgende formaat te hebben: Breedte: 334 px - Hoogte:140 px

Let op: Je kunt de afbeelding ook bij de template uploaden en bepalen dat de afbeelding bij alle uitvoeringen moet worden gebruikt. Dat scheelt een hoop klikwerk!

Het resultaat: