Het toekennen van de resellerrol door de beheerder

Laatst gewijzigd: 2016-10-17 16:18:13 +0200

Met de resellerrol kun je de catalogus beheren en toegangscodes aanmaken voor deelnemers. Hiermee kunnen zij toegang kunnen krijgen tot een cursus.

Als beheerder kun je andere gebruikers de rol 'reseller' geven en instellen in welke subomgeving ze hun gang mogen gaan.

Waar?

Als de gebruiker al reseller is, kun je klikken op het bolletje in de kolom 'Reseller'. Klik op de knop Rollen als je hem de resellerrol nog moet geven.

Onder de tab 'Reseller' vind je de omgevingen waar de reseller o.a. de catalogus van kan instellen en de toegangscodegroepen van kan beheren.
Klik op de knop +Subomgeving om nog meer sub-omgevingen toe te voegen.