Wat heb je nodig om aNewSpring te gebruiken?

Laatst gewijzigd: 2017-01-03 09:51:17 +0100

Er is niet veel voor nodig om met aNewSpring te kunnen werken:

Goede internetverbinding

Browser
Je kunt gebruik maken van de reguliere browsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer vanaf versie 9. De browser dient wel JavaScript te ondersteunen.

Applicatie:
ajax.googleapis.com

Hieronder volgen enkele websites die gebruikt kunnen worden door aNewSpring. Dit is afhankelijk van de instellingen in het template en de content die je gebruikt:

Readspeaker:
f1.eu.readspeaker.com
app.readspeaker.com

LaTeX:
ubiquity.skumleren.net

Inhoudsdeelvelden:
static.issuu.com
player.vimeo.com
www.youtube.com
prezi.com
www.slideshare.net
docs.google.com