Gegevens van gebruikers beheren en aanpassen

Laatst gewijzigd: 2015-12-07 16:26:40 +0100

De beheerder kan de gegevens van de gebruikers aanpassen. Ook de wachtwoorden van de gebruikers.

Stap 1: Zoek de deelnemer

Zoek de deelnemer via de tab Gebruikers op.

Weet je niet de exacte naam? Zet dan een * achter de zoekterm.
Als je wilt zoeken op e-mailadres, zet het adres dan tussen dubbele quotes om de deelnemer te vinden.

Klik daarna op de knop Gegevens.

Stap 2: Pas de gegevens aan

Pas daarna de gegevens aan en klik op Update.

Deelnemers kunnen deze gegevens standaard ook zelf aanpassen, behalve de loginnaam.

Standaard staan er niet veel velden aan, hieronder vind je de velden die het Support Team voor je kan aan- of uitzetten:

• Geslacht
  • Titel
  • Extern ID (voor het koppelen met andere systemen)
  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Voorletters
  • E-mailadres
  • Functie
  • Bedrijf
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Faxnummer
  • Mobiel nummer
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Land
  • Factuur-adres
  • Factuur-postcode
  • Factuur-woonplaats
  • Factuur-land
  • Taal

Als je hierover contact met ons opneemt, horen we ook graag voor wie de het veld zichtbaar, aanpasbaar en/of verplicht moet zijn.

De velden kunnen zichtbaar zijn voor:

• Voor de beheerder
  • Alleen voor de deelnemer
  • In het profiel (dus zichtbaar voor andere deelnemers en begeleiders)