Ik wil een ontwerper toegang geven tot een template, maar dit lukt niet.

Laatst gewijzigd: 2015-09-21 15:52:55 +0200

In dat geval heeft de ontwerper nog niet de juiste rechten om het template aan te passen.
Hij moet als ontwerper toegang krijgen tot alle contentbibliotheken die gekoppeld zijn aan dat template.

Je kunt dan het volgende doen:

1) Kijk welke contentbibliotheken gekoppeld zijn aan het template

Klik onder de tab 'Cursussen' op Aanpassen bij het template waar de ontwerper toegang voor moet krijgen.
Onder de tab Cursus content vind je de bibliotheken die gekoppeld zijn.

Als je zelf het template ook niet kunt aanpassen, kun je het beste jezelf ook de rol 'Ontwerper' geven en jezelf toegang geven tot alle contentbibliotheken die er zijn.

2) Geef de ontwerper toegang tot de contentbibliotheken

Ga naar de tab 'Beheer' en zoek de ontwerper op in de lijst. Klik op het bolletje in de kolom Rollen om direct naar de instellingen te gaan.

Via +Contentbibliotheek kun je de bibliotheken toevoegen.