Hoe maak ik een contentbibliotheek

Laatst gewijzigd: 2017-10-24 14:05:07 +0200

Om een contentbibliotheek toe te voegen klik je op +Contentbibliotheek. Wanneer je hier op hebt geklikt, kan je een naam geven aan de bibliotheek.

Om inhoud aan een contentbibliotheek toe te voegen klik je op Beheer. Je kunt via de contentpagina ook de instellingen wijzigen en de eigenschappen bekijken. Onder het drop-downmenu Meer vind je andere opties die je kunt gebruiken bij de contentbibliotheek, zoals content exporteren en importeren.

Als je een contentbibliotheek wilt verwijderen selecteer je deze en klik je op Verwijderen. Dit kan alleen wanneer deze niet in gebruik is in een template.

Klik op het zwarte bolletje onder In gebruik om te zien in welke templates de contentbibliotheek wordt gebruikt.