Hoe maak ik een template aan?

Laatst gewijzigd: 2016-01-06 11:00:52 +0100

Om een nieuwe learning journey te beginnen klik je op +Template. Learning journeys kan je aanpassen door te klikken op Aanpassen. Om een uitvoering toe te voegen klik je op +Uitvoering. Dit is pas mogelijk als het template gepubliceerd is. Wanneer je klikt op Meer zie je aanvullende opties die je hebt voor templates.

Templates moeten altijd een unieke naam hebben. Bij uitvoeringen is het wel mogelijk om dezelfde namen te geven. Je kunt Extern ID gebruiken bij uitvoeringen om een koppeling te kunnen maken vanuit externe systemen naar de uitvoeringen. Bij Status zie je de status van het template en de status van de uitvoeringen die aan het template hangen.