De cursussenpagina: Next Steps, FAQ's en Begrippen

Laatst gewijzigd: 2017-03-01 08:22:04 +0100

Next Steps

• Het aanmaken van een learning journey: Klik +Template en kies het cursustype.
  • Het aanmaken van een uitvoering (als een template gepubliceerd is): Klik + Uitvoering.

FAQ's

Begrippen

Template

Bouw in een template de learning journey (leerpad) met o.a. lessen, toetsen en opdrachten.

Uitvoering

Als een template gepubliceerd is, kun je een uitvoering aanmaken waarin je deelnemers kunt inschrijven. Door meerdere uitvoeringen aan te maken kun je onder één template meerdere groepjes deelnemers koppelen.

Extern ID

Met een extern ID kan een koppeling worden gemaakt tussen aNewSpring en een ander systeem. Middels de koppeling kunnen er acties uitgevoerd worden vanuit een ander systeem zoals bijvoorbeeld het toevoegen van uitvoeringen en het inschrijven van deelnemers.

Rollen

Ontwerper

Templates aanmaken,
bewerken en publiceren.
Beheerder
Uitvoeringen aanmaken en instellen.
Deelnemers inschrijven
Reseller
Uitvoeringen aanmaken