Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe

Laatst gewijzigd: 2015-12-07 16:26:27 +0100

Ga naar de tab Gebruikers en klik op de knop +Gebruiker.

Vul de gegevens in van de nieuwe gebruiker. De velden met een ster zijn verplicht.

Klik tenslotte op Creëer om het account aan te maken.

Een e-mailadres kan maar voor één account gebruikt worden. Bij een nieuwe gebruiker moet je dus een uniek e-mailadres invullen.

Standaard staan er niet veel velden aan, hieronder vind je de velden die het Support Team voor je kan aan- of uitzetten:

• Geslacht
  • Titel
  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Voorletters
  • Emailadres
  • Bedrijf
  • Functie
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Mobiel nummer
  • Adres, straatnaam, huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Land
  • Factuuradres, straatnaam en huisnummer
  • Factuurpostcode
  • Factuurwoonplaats
  • Factuurland

Als je hierover contact met ons opneemt, horen we ook graag voor wie de het veld zichtbaar, aanpasbaar en/of verplicht moet zijn.

De velden kunnen zichtbaar zijn voor:

• De beheerder
  • De deelnemer
  • In het profiel (dus zichtbaar voor andere deelnemers en begeleiders)

Daarna is het tijd om de nieuwe gebruiker de juiste rol(len) te geven.