Hoe exporteer ik gebruikersgegevens (geen cursusstatistieken)

Laatst gewijzigd: 2015-12-04 11:45:38 +0100

Om de gegevens van de gebruikers te exporteren, ga je naar de tab Gebruikers en kies je de optie Exporteer.

Vervolgens verschijnt er een pop-up met verschillende opties. Kies voor Persoonsgegevens of voor Inloggeschiedenis. Kies daarnaast ook de status van de deelnemers waarvan je een export wilt (Actief, Inactief, Gearchiveerd of Alle). Klik vervolgens op Exporteer. Er zal nu een CSV-bestand gedownload worden.

Mochten er veel deelnemers zitten in de omgeving, dan kan het even duren voordat de export gedownload wordt. Klik in de tussentijd niet op andere tabbladen.