Wat kan ik veranderen in de omgevingsinstellingen

Laatst gewijzigd: 2016-10-17 16:22:31 +0200

Gedeeltelijk kan je zelf instellingen van de omgeving wijzigen. Staat datgene wat je wilt aanpassen hieronder niet bij? Vraag dan aan ons supportteam voor hulp (Tip: gebruik  in het rechtermenu op de omgevingsinstellingenpagina).

Subomgeving

Om de omgevingsinstellingen aan te passen selecteer je eerst de juiste Subomgeving

Thema deelnemeromgeving

Je kunt voor de deelnemersomgeving een andere vormgeving kiezen door op Ander thema kiezen te klikken. Je kunt kiezen tussen Basis en Geavanceerd. Nadat je op Update hebt geklikt, kan je vervolgens het Thema aanpassen om de thema-instellingen vervolgens verder aan te passen.

Geavanceerde instellingen

Logo back-end omgeving

Een gebruiker met de rol 'deelnemer' ziet een andere vormgeving van de leeromgeving dan de andere rollen. Voeg bij Logo back-end omgeving een logo toe die niet te zien is voor de deelnemer, maar wel voor de andere rollen.

Toegangscode

Als de vinkjes achter Toegangscode aanstaan, is het voor de deelnemers mogelijk om een toegangscode toe te voegen op het dashboard om toegang te krijgen tot een nieuwe cursus. In Uitgelogde staat is dit invoerveld ook te zien op de inlogpagina. Dan hebben nieuwe deelnemers de mogelijkheid om eerst een account aan te maken met de toegangscode. Deze optie hoef je alleen aan te zetten als je deelnemers wilt inschrijven met behulp van een toegangscode.

HTTPS

Vink het vakje aan om HTTPS voor de omgeving te gebruiken.

Help-knop

De Help-knop verwijst voor de deelnemers standaard naar de supportwebsite http://deelnemersupport.anewspring.nl. Als je dit niet wilt, kun je er ook voor Formulier met eigen e-mail kiezen. Als deelnemers dan op de help-knop klikken, verschijnt er een formulier waar ze hun vraag in kunnen typen.  Vul bij 'E-mailadres' het e-mailadres in waar de vraag van de deelnemer naartoe gestuurd moet worden. Je kunt ook een eigen URL invullen.

Mailinhoud aanpassen

Onder de knop Mailinhoud aanpassen kun je de tekst van de notificaties naar wens aanpassen. Zie hiervoor ook het supportartikel  'Notificatiemails aanpassen'

Player instellingen aanpassen

Je kunt een aantal Course part player-instellingen wijzigen. Lees meer erover in 'Creatieve effecten bij paginaovergangen instellen'