Cursusuitvoering instellingen - Tab: Deelnemers

Laatst gewijzigd: 2015-12-16 10:25:31 +0100

Wat kan ik op de Deelnemer-tab van de uitvoeringsinstellingen?

Op deze tab kan je deelnemers beheren in een uitvoering. Bekijk het overzicht van alle deelnemer en schrijf ze in of uit.

Waar vind ik de Deelnemer-tab?

Klap onder de tab Cursussen het template open, zodat de uitvoering verschijnt. Klik op Instellingen. Of klik eerst bij het template op Aanpassen om vervolgens naar de tab Uitvoeringen te gaan. Klik dan op het Instellingenicoontje:.

Klik dan op de tab Deelnemers.

Hoe beheer ik de deelnemers?

Voeg via de knop + Deelnemer deelnemers toe aan de uitvoering. In de lijst die dan verschijnt, staan alleen de gebruikers die al een account hebben in de leeromgeving.
Zie ook het artikel 'Hoe kan ik gebruikers toegang geven tot de leeromgeving?'.

Om een deelnemer uit te schrijven, kun je een deelnemer aanvinken en vervolgens op Uitschrijven te klikken.

Je kunt deelnemers die niet actief zijn Activeren.

Als je een uitvoering wilt verwijderen, dien je eerst alle deelnemers op inactief te zetten. Dat doe je door de nieuwe deelnemers eerst te activeren en vervolgens uit te schrijven.

Selecteer één of meerdere deelnemers tegelijk door met de cursor te klikken en slepen op de checkboxen. Vervolgens kun je deelnemers activeren, uitschrijven of in een deelnemersgroep zetten.