Gebruikersgegevens: Deelnemer-tab

Laatst gewijzigd: 2015-12-28 13:06:24 +0100

Deelnemer-tab

Je kunt deelnemers inschrijven voor een cursusuitvoering door op +Inschrijving te klikken. Kies in de pop-up één of meerdere cursussen en klik op Update. Je kunt hier ook toegang geven tot groepen, mochten deze aangemaakt zijn. Je klikt daarvoor op +Groep. Een deelnemer toevoegen aan een groep gaat op dezelfde wijze als het inschrijven. De deelnemer wordt dan gelijk ingeschreven voor alle cursussen die gekoppeld zijn aan die groep. Je kunt hier ook cursussen verlengen voor deelnemers, zie hiervoor 'Cursus verlengen voor deelnemer'.