Gebruikersgegevens: Begeleider-tab

Laatst gewijzigd: 2015-12-28 13:07:21 +0100

Tab: Begeleider

Een begeleider moet in een begeleidersgroep ingeschreven worden, voordat hij deelnemers kan begeleiden. Als je op +Groep klikt, verschijnt er een pop-up met alle bestaande begeleidersgroepen. Selecteer er één of meerdere en klik op Update. Lees meer over het koppelen van begeleiders in een uitvoering in 'Cursusuitvoering instellingen - Tab: Begeleiders'.