Gebruikersgegevens: Ontwerper-tab

Laatst gewijzigd: 2015-12-28 13:08:16 +0100

Tab: Ontwerper

Klik op +Contentbibliotheek om contentbibliotheken toe te voegen waarmee de ontwerper een template mag maken. Er verschijnt een pop-up. Selecteer één of meerdere contentbibliotheken en klik op Update.

Wil je een ontwerper toevoegen aan een bestaand cursustemplate? Selecteer dan bij het kopje 'ontwerper' alle contentbibliotheken die gebruikt worden in dat cursustemplate.