Wat kan niet meer gewijzigd worden na het publiceren?

Laatst gewijzigd: 2017-03-31 13:19:24 +0200

Na het publiceren van een template, zijn niet alle onderdelen te wijzigen. Dit heeft te maken met mogelijke complicaties voor deelnemers, als zij hun opleiding al doorlopen.

De volgende onderdelen zijn niet aan te passen, zolang het template gepubliceerd is:

  • Eerder gemaakte activiteiten wijzigen of verwijderen
    (bij sommige activiteiten kunnen bepaalde instellingen wel gewijzigd worden)
  • Eerder gemaakte blokken wijzigen of verwijderen
  • Eerder toegevoegde condities wijzigen of verwijderen
  • Het templatetype wijzigen
  • Leerdoelen toevoegen of wijzigen (wel hernoemen)
  • Leerdoelprofielen wijzigen
  • Examentermen toevoegen of wijzigen
  • Het trainingstype van de MemoTrainer
  • Optie 'Vragen MemoTrainbaar maken nadat activiteit is voltooid' niet meer aan te vinken
  • Instellingen van de Extra Oefening
 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?