Een custom app in je eigen huisstijl

Laatst gewijzigd: 2017-01-16 18:17:48 +0100

Een app aanvragen

Een gepersonaliseerde app voor jou en je deelnemers. De aNewSpring app onder je eigen naam en met je eigen branding maakt het veel makkelijker om deze te vinden in de App Store en op Google Play. De deelnemer hoeft ook geen URL in te voeren, maar wordt automatisch op de juiste leeromgeving ingelogd. Na het downloaden van de app kunnen deelnemers direct beginnen met hun cursus. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De verdere procedure

Voordat wij de ontwikkeling van de app in gang kunnen zetten, zullen wij hiervoor de juiste informatie en afbeeldingen nodig hebben.

Hieronder vind je links naar een formulier per taal. Daarvan hoef je alleen de formulieren in te vullen voor de talen die je wilt gebruiken. Als een taal van een deelnemer niet wordt ondersteund door de app, zal de deelnemer de app in het Engels te zien krijgen.

Nederlands

English

Chinese

German

Swedish

In de bijlage van dit artikel vind je een ZIP-bestand met voorbeeld-afbeeldingen. Een verdere beschrijving over de eisen vind je in het app formulier.

Verder hebben we een bewijs nodig voor Google en Apple dat wij toestemming hebben gekregen om gebruik te maken van jullie naam en logo voor het maken van de app. In het zipbestand vind je hiervoor het document 'Approval' die we graag ingevuld en getekend terug willen hebben.

Pas als we alle verplichte informatie en afbeeldingen hebben ontvangen, kunnen wij het ontwikkelproces in gang zetten. Als er vragen zijn, neem dan contact met ons op via support@anewspring.nl.