Events

Laatst gewijzigd: 2017-06-20 16:31:52 +0200

Let op! Hiervoor heb je de beheerdersrol nodig. Alleen beheerders kunnen events aanmaken en aanpassen. Begeleiders met de juiste rechten kunnen ze wel bekijken en eventueel beoordelen.

Event aanmaken

Ga naar de tab Events en klik op + Event om een nieuw event aan te maken. Vul op de pagina dan een beschrijving, datum, tijd en locatie in.

Je kunt ook een minimum en maximum aantal deelnemers invullen. Minimum is het minimum aantal aanmeldingen dat nodig is om het event door te laten gaan. De deelnemer kan dan ook zien of er genoeg deelnemers zijn.
Bij maximum kun je instellen hoeveel deelnemers zich maximaal kunnen aanmelden. Wanneer dat is bereikt, worden er geen nieuwe aanmeldingen geaccepteerd.

Bovenaan de pagina kun je de Event status aanpassen. Standaard staat deze op Niet bevestigd. Je kunt deze op Bevestigd zetten om aan te geven dat het event doorgaat. Of op Annuleren om het event te annuleren. Wanneer deze status wordt gewijzigd, krijgen alle aangemelde deelnemers hierover een notificatie per mail.

De Inschrijving staat standaard op Open. Door deze op Gesloten te zetten, kunnen deelnemers zich niet meer aanmelden.

Contentbibliotheken

Onder de tab Contentbibliotheken kun je een contentbibliotheek koppelen aan dit event. Dit heeft met rechten te maken en betekent niet dat het event in die contentbibliotheek staat. Dit houdt in dat ontwerpers met ontwerperrechten voor een gekoppelde contentbibliotheek een activiteit kan aanmaken in de cursus die rechtstreeks verwijst naar dit event.

Begeleiders

Onder de tab Begeleiders kun je begeleiders koppelen aan het event. Deze kunnen het event bekijken en ook zien welke deelnemers zich hebben aangemeld. Als bij Beoordeling iets is ingesteld (zie hieronder), dan kan een begeleider dit beoordelen.

Beoordeling

Onder de tab Beoordeling kun je instellen of het event kan worden beoordeeld. Standaard staat dit uit (Geen beoordeling). Wanneer een begeleider dit heeft beoordeeld, wordt er een notificatie naar de deelnemer verstuurd.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?