Eventactiviteit

Laatst gewijzigd: 2017-06-20 16:30:29 +0200

Let op! Hiervoor heb je de ontwerperrol nodig met ontwerperrechten voor de contentbibliotheek waar de events aan zijn gekoppeld.

Een event kan zijn gekoppeld aan een contentbibliotheek. Dat betekent niet dat het event in die contentbibliotheek staat, maar dat je een event alleen in een activiteit kunt zetten als je ontwerperrechten voor die contentbibliotheek hebt. In een template krijg je dus events te zien die gekoppeld zijn aan de contentbibliotheken die zijn gekoppeld onder de tab Cursus content.

Een event aanmaken

Klik op +Activiteit, vul een naam in en selecteer het type Event, klik dan op Creëer. Klik dan bij de nieuwe activiteit op Aanpassen om deze in te stellen. Je kunt meerdere events in de activiteit zetten. Zo kan de deelnemer een datum kiezen. Klik op Selecteer event om één of meerdere events toe te voegen. Eventueel kun je nog een conditie op de activiteit zetten.