Activiteiten kopiëren (ook uit andere templates)

Laatst gewijzigd: 2017-04-18 08:38:20 +0200

Waar?

Ga naar de tab Cursussen en klik bij een template op Aanpassen. Klik op Activiteiten kopiëren (ook uit andere templates).

Hoe?

Klik op de functie. Klap het template open waaruit je wilt kopiëren. Selecteer de blokken en/of activiteiten die je wilt kopiëren. Klik op het tabblad Configuratie en kies waar je de onderdelen wilt plaatsen. Je kunt ook de naam aanpassen van deze gekopieerde activiteit.

Tip! Deze optie kan je ook gebruiken wanneer je een activiteit wilt kopiëren uit het template waar je nu in zit. Kies deze optie en zoek dan het template op waarin je werkt. Selecteer de activiteit die je wilt kopiëren en ga door met de configuratie (zie 'Hoe?').

Tip! Kopieer je een activiteit om een ander te vervangen? Bekijk dan ook deze tutorial.