Content selecteren voor gebruik in een template

Laatst gewijzigd: 2015-12-17 09:18:32 +0100

Waar selecteer ik content voor in een template?

Klik op de tab Cursussen in het hoofdmenu en vervolgens op Aanpassen bij het cursustemplate dat je wilt gebruiken.

Hoe selecteer ik content voor in een template?

Klik op de tab Cursus content.

Als de content die je wilt gebruiken niet zichtbaar is in dit overzicht, moet eerst de contentbibliotheek met deze content gekoppeld worden aan het template. Klik hiervoor op + Contentbibliotheek. Selecteer de contentbibliothek(en) die je wilt gebruiken en klik op Update. De inhoud van deze bibliotheken is nu zichtbaar in het overzicht.

Selecteer vervolgens de content die je wilt gebruiken in het template. Wanneer je hebt geselecteerd wat je wilt gebruiken, klik je op Update.

Door middel van de verschillende knoppen is het mogelijk een mappen structuur aan te maken maar ook losse inhoudsdelen en vragen toe te voegen.

• +Map: Hier maak je een nieuwe map aan waar de nieuwe inhoudsdelen en vragen in toegevoegd kunnen worden.
  • +Inhoudsdelen: Hier kan je verschillende inhoudsdelen toevoegen van verschillende types
  • +Vragen: Hier kan je verschillende soorten vragen aan maken van Multiple Choice tot Open Vragen

Geselecteerde vragen of inhoudsdelen die je niet gebruikt in het template, kun je weer deselecteren als het template gepubliceerd is.