Uitvoering aanmaken

Laatst gewijzigd: 2017-02-28 14:15:09 +0100

Als een template gepubliceerd is, kunnen er uitvoeringen aan toegevoegd worden waarin je een groep deelnemers toegang kan geven tot de cursus.
Door meerdere uitvoeringen aan te maken onder een template, kun je meerdere deelnemersgroepen vormen.

Waar maak ik een uitvoering aan?

Klik onder de tab 'Cursussen' op + Uitvoering bij een template die gepubliceerd is.

Zie ook 'Cursustemplate publiceren'.

Of klik eerst bij het template op Aanpassen om vervolgens naar de tab Uitvoeringen te gaan. Klik dan op + Uitvoering.

Hoe maak ik een uitvoering aan?

De titel van de uitvoering is zichtbaar voor de deelnemers.
De naam moet uniek zijn en is zichtbaar voor de ontwerper, beheerder en de begeleider.

Kies de subomgeving waar deze uitvoering onder hoort. Als er deelnemers worden ingeschreven, zal in het licentie-overzicht ook te zien zijn voor welke subomgeving dat geweest is.

Om deelnemers in te kunnen schrijven heb je deelnemerslicenties nodig.

Een deelnemersgroep is interessant als deelnemers in een vaste groep zitten die allemaal voor dezelfde uitvoering moeten worden ingeschreven. Met een deelnemersgroep kun je in één keer de deelnemers in de groep koppelen aan de cursusuitvoering. Voordat je een groep kunt maken, moeten de deelnemers wel een account hebben in het systeem.
Lees hiervoor ook het artikel 'Groepen beheren'.

Overige artikelen over de instelling van de uitvoering