Cursusuitvoering instellingen - Tab: Begeleiders

Laatst gewijzigd: 2015-12-07 14:40:39 +0100

Wat kan ik op de tab Begeleiders in de uitvoeringsinstellingen?

Koppel begeleiders en/of mentoren aan een uitvoering, zodat zij de voortgang van de deelnemers in de gaten kunnen houden. Tevens kun je de privileges voor de begeleider instellen.

Waar kan ik de begeleiders beheren in een uitvoering?

Klap onder de tab Cursussen het template open, zodat de uitvoering verschijnt. Klik op Instellingen. Of klik eerst bij het template op Aanpassen om vervolgens naar de tab Uitvoeringen te gaan. Klik dan op het Instellingenicoontje:

Klik op de tab Begeleiders.

Hoe beheer ik de begeleiders in een uitvoering?

Selecteer een begeleiders- of mentorgroep die je eerder onder de tab Gebruikers hebt aangemaakt. Zie ook het artikel 'Groepen beheren'.

Nadat je een begeleidersgroep hebt gekozen, kun je de rechten instellen.

Agenda: Begeleider mag agendapunten toevoegen
Deelnemers: Begeleider kan een specifieke groep deelnemers maken die hij begeleidt. De docent kan dan instellen wat jij als beheerder bij 'Begeleider  -  Deelnemer' kunt instellen.
Berichten: Begeleider kan berichten versturen en ontvangen van deelnemers.
Notificaties: Begeleider ontvangt notificaties van voltooide onderdelen die je geselecteerd hebt onder de tab 'Activiteiten'.
Beoordelen: Begeleider mag open vragen, inleveropdrachten en 360° graden feedback beoordelen. Specificeer dit onder de tab 'Activiteiten'.