Cursusuitvoering instellingen - Tab: Activiteiten

Laatst gewijzigd: 2016-01-13 14:02:12 +0100

Wat kan ik op de Activiteiten-tab bij de uitvoeringsinstellingen?

Activeer/deactiveer activiteiten, geef aan welke begeleiders welke opdrachten mogen beoordelen en vervang de vrijvaldatum als er aan een activiteit een conditie is gekoppeld.

Waar kan ik de Activiteiten-tab vinden?

Klap onder de tab Cursussen het template open, zodat de uitvoering verschijnt. Klik op Instellingen. Of klik eerst bij het template op Aanpassen om vervolgens naar de tab Uitvoeringen te gaan. Klik dan op het Instellingenicoontje:

Klik op de tab Activiteiten.

Hoe kan ik de activiteiten beheren?

Activiteiten activeren
Vink de activiteiten aan die zichtbaar moeten zijn voor de deelnemers. Heb je een fout gemaakt in een activiteit? Vink hem dan hier uit, zodat deelnemers er niet meer bij kunnen. Lees meer over hoe je activiteiten kunt "vervangen" in een gepubliceerd template.

Notificatie
Hier kan je aanvinken dat de begeleider die gekoppeld is aan het template én notificaties mag ontvangen, een notificatie krijgt nadat een deelnemer de activiteit heeft afgerond.

Beoordelaar selecteren
Je kunt hier bepaalde begeleiders koppelen en ontkoppelen aan de verschillende activiteiten.

Condities
Als je een conditie hebt ingesteld dat een activiteit na een bepaalde datum vrijkomt, kun je de datum veranderen door op Condities te klikken.

Feedback-datum
Als je bij een toets hebt ingesteld dat deelnemers na een bepaalde datum hun score mogen zien, kun je in dit scherm de datum aanpassen.

Klik op Update om de gegevens op te slaan.