Reseller en Beheerder: Beheer van en communicatie via uitvoeringen

Laatst gewijzigd: 2015-12-17 15:28:22 +0100

Als je de rol Reseller of Beheerder hebt, kun je berichten sturen naar deelnemers, agendapunten aanmaken. Als beheerder kun je de uitvoering archiveren.

Waar kan ik als reseller deze opties gebruiken?

Klap onder de tab Cursussen het template open, zodat de uitvoering verschijnt. Klik op Meer.

Hoe kan ik als reseller deze opties gebruiken?

Berichten

De beheerder kan berichten sturen naar de deelnemers als de uitvoering onder een template hangt van het type blended-, social-, of game-basedlearning. Hoe het berichtencentrum werkt, kun je vinden in 'Het berichtencentrum'.

Agenda

Als reseller kun je alleen agendapunten toevoegen voor de deelnemers als de uitvoering onder een template hangt van het type blended-, social-, of game-basedlearning. Hoe het toevoegen van agendapunten werkt, kun je vinden in het artikel 'Agenda'.

Archiveren

Om de omgeving wat op te schonen, kun je cursusuitvoeringen archiveren. Deelnemers kunnen dan niet meer in hun cursus, maar de begeleider of mentor kan nog wel de statistieken bekijken.

Zet eerst in de instellingen van de uitvoering het vinkje voor Actief uit. Zie hiervoor het artikel 'Cursusuitvoering instellingen - Tab: Instellingen'.
Via Filter kun je aangeven dat je gearchiveerde uitvoeringen niet meer wenst te zien.

Exporteer statistieken

Hiermee kun je een rapportage uitdraaien over de cursus.

Verwijderen

Schrijf eerst de deelnemers uit, voordat je de uitvoering kunt verwijderen. Zie hiervoor het artikel 'Cursusuitvoering instellingen - Tab: Deelnemers'.