PayPal instellen

Laatst gewijzigd: 2017-08-21 14:18:25 +0200

Je kunt PayPal inzetten voor de transacties in de catalogus.

Waar?

Om Paypal te kunnen instellen, dien je een business account te hebben bij PayPal. Log bij PayPal in om naar de instellingen te gaan.

Hoe?

Klik op Profiel en vervolgens op Profiel en instellingen

Klik nu links in het scherm op Mijn verkoopmiddelen. Daarna klik je op de knop Bijwerken bij 'Directe betaalberichten'.

Je komt dan in het volgende scherm terecht, klik hier op Instellingen bewerken

Vervolgens moet je in het veld 'Berichtgevings-URL' de link naar de leeromgeving plaatsen. Bijvoorbeeld http://leeromgeving.anewspring.nl/paypal.

Neem ten slotte contact op met het Support Team van aNewSpring om aan te geven dat je Paypal wilt gebruiken. Geef daarbij het e-mailadres wat je gebruikt in Paypal. Als deelnemers dan iets bestellen in de webshop, krijgen ze vanuit dat emailadres een toegangscode.

Is dit artikel niet meer up to date? Neem dan contact met ons op.