PayPal instellen

Laatst gewijzigd: 2015-09-22 15:59:39 +0200

Je kunt PayPal inzetten voor de transacties in de catalogus.

Waar?

Om Paypal te kunnen instellen, dien je een business account te hebben bij PayPal. Log bij PayPal in om naar de instellingen te gaan.

Hoe?

Klik onder het kopje 'Mijn rekening' op Profiel en klik daarna links in het scherm op Verkoopvoorkeuren. Daarna klik je op de knop Bijwerken bij 'Directe betaalberichten'.

Je komt dan in het volgende scherm terecht waar je de link naar de leeromgeving moet plaatsen. Bijvoorbeeld http://leeromgeving.anewspring.nl/paypal.

Neem ten slotte contact op met het Support Team van aNewSpring om aan te geven dat je Paypal wilt gebruiken. Geef daarbij het e-mailadres wat je gebruikt in Paypal. Als deelnemers dan iets bestellen in de webshop, krijgen ze vanuit dat emailadres een toegangscode.

Is dit artikel niet meer up to date? Neem dan contact met ons op.