Hoe beoordeel ik opdrachten van deelnemers?

Laatst gewijzigd: 2018-05-07 17:26:40 +0200

Het kan voorkomen dat deelnemers opdrachten krijgen die je als begeleider moet nakijken. Dit kan op verschillende manieren.

Waar?

Klik via de tab 'Begeleiden' op het Beoordelen icoon (). Als er een getal bij het icoon staat, geeft dat het aantal nieuw te beoordelen opdrachten weer.

Als er geen icoontje staat, hebben de deelnemers nog niets ingeleverd of is er geen inleveropdracht aanwezig.

Hoe?

Het nakijkwerk is onderverdeeld in verschillende categorieën.

Klik bij de 360° graden feedback op Start om de vragenlijst in te vullen. 360° feedback assessments zijn zelfbeoordelingen. Deelnemers kunnen na afloop van de opdracht iemand anders uitnodigen om die vragen ook te beantwoorden.
Zo kan de deelnemer die antwoorden vergelijken om een beter beeld te krijgen van zichzelf en zijn voortgang.

Verder kun je kiezen of je per activiteit de deelnemers beoordeeld of dat je al het ingeleverd werk van één deelnemer beoordeeld. Klik hiervoor op de tab Activiteiten of de tab Deelnemers.

Inleveropdracht

Klik bij Inhoud op de ingeleverde bestanden om ze te downloaden. Beoordeel de opdracht en zet er eventueel een toelichting bij.

Als je een Akkoord geeft, is dit niet meer terug te zetten. Geef de deelnemer een Niet akkoord als er nog iets verbeterd moet worden.

Open vraag

Klik op de knop Beoordeel bij een deelnemer. Je kan hier een punt toekennen aan de vraag en een toelichting geven.