SCORM importeren

Laatst gewijzigd: 2018-06-06 11:24:37 +0200

Je kunt gemakkelijk SCORM importeren in aNewSpring. Hieronder zie je precies hoe je dit doet.

Waar kan ik SCORM importeren?

Klik onder de tab 'Content' op de knop 'Beheer' achter de contentbibliotheek waar je de SCORM wilt importeren.

Hoe importeer ik SCORM?

Nadat je op beheer hebt geklikt (vorige stap), klik je vervolgens onder de tab 'Scorm' op +SCORM om het pakket te uploaden.

Hoe plaats ik de SCORM in het template?

Hoe je SCORM kunt gebruiken in een template, kun je vinden in het artikel 'SCORM toevoegen aan het template'.