Activiteit aanmaken: Inleveropdracht

Laatst gewijzigd: 2018-03-07 17:31:50 +0100

Bij een inleveropdracht kan een deelnemer een bestand uploaden, die wordt nagekeken door de begeleider of een externe beoordelaar. De inleveropdracht kan alleen worden ingezet in een blended-, social- of game based Learning template. Het is mogelijk om in te stellen dat deelnemers elkaars ingeleverde opdracht kunnen bekijken en feedback geven middels de discussiefunctie. 


Waar kan ik een inleveropdracht aanmaken?

Wanneer je het template aanpast, kan je onder de tab Template een nieuwe activiteit aanmaken met +Activiteit. Als activiteitstype kies je Inleveropdracht.


Hoe stel ik de inleveropdracht in?


Let er op dat de Standaardinstellingen niet meer te wijzigen zijn nadat het template gepubliceerd is.

Deelnemers kunnen elkaars werk zien: Wanneer een opdracht is ingeleverd door de deelnemer, kunnen andere deelnemers deze inzien.

Binnen deze inleveropdracht mag gediscussieerd worden: Bij deze opdracht is de discussiemogelijkheid aangezet met deze optie. Deelnemers kunnen met elkaar de discussie aan. Alleen beschikbaar voor social- en game-based learning.

Beoordeling toestaan: Begeleiders kunnen de opdracht op 'Akkoord' of 'Niet akkoord' (afronden) zetten. Als de begeleider 'Niet Akkoord' geeft, dan heeft de deelnemer nog de mogelijkheid om een nieuwe opdracht in te leveren.

Externe beoordeling toestaan: Hiermee heeft de deelnemer de mogelijkheid om een extern persoon uit te nodigen om de inleveropdracht te beoordelen.

Cijfer bij beoordeling toestaan: Een beoordelaar kan een cijfer toekennen aan de opdracht. Je kunt het eindcijfer laten berekenen op basis van beoordelingscriteria of een los eindcijfer laten invoeren door de begeleider. Als de begeleider een lager cijfer geeft dan de slagingsgrens, zal de deelnemer de mogelijkheid hebben om een nieuwe opdracht in te leveren, tenzij de begeleider de opdracht sluit.


Inleverknop niet zichtbaar met testen

Wanneer je de activiteit en/of template test, zie je wel de inleveropdracht, maar geen inleverknop. Deze knop is pas zichtbaar wanneer het template is gepubliceerd, de uitvoering toegevoegd en de begeleider is gekoppeld. Een opdracht moet tenslotte bij iemand ingeleverd kunnen worden. Een deelnemer kan vervolgens de opdracht inleveren. Hier onder een idee hoe de opdracht eruit ziet met inleverknop:

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?