Template type instellen

Laatst gewijzigd: 2018-03-05 18:03:03 +0100

aNewSpring biedt zeven verschillende template typen aan. Voor ieder template die je ontwikkelt kun je een ander type kiezen, dus er is er altijd eentje die bij jouw situatie past.

Je betaald per deelnemer per jaar. Op het moment dat je een nieuwe deelnemer inschrijft in een uitvoering, wordt er een deelnemerslicentie afgeschreven. Daarna kun je een heel jaar lang deelnemers onbeperkt inschrijven in cursussen. Als de deelnemer na een jaar nog toegang heeft tot een actieve cursus, wordt er weer opnieuw een licentie afgeschreven. Op onze website vind je de actuele prijzen per licentie.


Demo

Met een demo heb je de mogelijkheid om je leerpad te promoten. In dit template kun je maximaal 15 vragen en/of inhoudsdelen aanmaken en gebruiken voor activiteiten waar geen begeleider aan gekoppeld moet worden. Deelnemers kunnen zichzelf (eventueel anoniem) gratis inschrijven en hebben daarna 10 dagen de tijd om de demo te volgen.

Het artikel 'Maak een demo om je cursus te promoten' kan je verder op weg helpen


Test & Assess

In dit type kun je maar één activiteit toevoegen. Dit kan een toets, Inleveropdracht, enquête, Assessment of een 360 graden feedback activiteit zijn.
Bekijk en exporteer de resultaten.


Training

Hierin kun je geen leerpad maken. Je hebt alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van de MemoTrainer waarmee de deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op het examen.


E-learning

Maak een complete learning journey inclusief de MemoTrainer. Hierbij is het niet mogelijk om activiteiten toe te voegen die door een begeleider nagekeken moet worden (zoals een inleveropdracht). Het is puur bedoeld als zelfstudie voor de deelnemers. Communicatie tussen de deelnemers en een begeleider is niet mogelijk.
Het is wel mogelijk om een mentor te koppelen die de statistieken en de behaalde resultaten van de deelnemers kan inzien en exporteren.


Blended Learning

Is eigenlijk een uitbreiding op de E-learning licentie en het is bij deze wel mogelijk om een begeleider te koppelen die kan communiceren met de deelnemers. Je kunt activiteiten toevoegen die door de docent beoordeeld moeten worden (zoals de inleveropdracht).
Verder hebben de deelnemers binnen de activiteiten de mogelijkheid om bij een vraag of inhoudspagina een vraag te stellen aan de begeleider.


Social learning

Deze vorm is een uitbreiding op Blended Learning en hierbij kunnen deelnemers ook onderling discussiëren en berichten sturen.  


Game based learning

Ten slotte is dit template type weer een uitbreiding op de Social Learning. De toevoeging in dit template is de rating die je aan kunt zetten bij activiteiten zoals toetsen. De rating kun je ook laten werken aan de hand van leerdoelen en de deelnemer die het verst is met het behalen van doelen zal dan bovenaan de high score lijst staan.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?