De templates pagina: Next steps en begrippen

Laatst gewijzigd: 2018-08-08 16:23:47 +0200

Op de templatepagina maak en beheer je jouw learning journeys. In de templates bouw je het leerpad dat de deelnemers volgen, in de uitvoeringen schrijf je jouw deelnemers in. Door meerdere uitvoeringen te maken kun je per learning journey groepen deelnemers scheiden van elkaar. Lees meer over de structuur van aNewSpring.

Om een nieuwe learning journey te beginnen klik je op +Template. Learning journeys kan je aanpassen door te klikken op aanpassen. Om een uitvoering toe te voegen klik je op +Uitvoering. Dit is pas mogelijk als het template gepubliceerd is. Wanneer je klikt op Meer zie je aanvullende opties die je hebt voor templates.

Templates moeten een unieke naam hebben. Bij uitvoeringen is het wel mogelijk om zelfde namen te geven. Je kunt Extern ID gebruiken bij uitvoeringen om een koppeling te kunnen maken vanuit externe systemen naar de uitvoeringen. Bij Status zie je de status van het template en de status van de uitvoeringen die aan het template hangen. Verder vind je op deze pagina een zoekfunctie en een filterfunctie.Next Steps

- Het aanmaken van een learning journey - Klik + Template en kies het cursustype

- Het aanmaken van een uitvoering (als een template gepubliceerd is) - Klik + Uitvoering.


FAQ's


Begrippen

Template
Bouw in een template de learning journey (leerpad) met o.a. lessen, toetsen en opdrachten. 

Uitvoering
Als een template gepubliceerd is, kun je een uitvoering aanmaken waarin je deelnemers kunt inschrijven. Door meerdere uitvoeringen aan te maken kun je onder één template meerdere groepjes deelnemers koppelen.  

Extern ID
Met een extern ID kan een koppeling worden gemaakt tussen aNewSpring en een ander systeem. Middels de koppeling kunnen er acties uitgevoerd worden vanuit een ander systeem zoals bijvoorbeeld het toevoegen van uitvoeringen en het inschrijven van deelnemers. 


Rollen

Ontwerper
Templates aanmaken, bewerken en publiceren.

Beheerder
Uitvoeringen aanmaken en instellen.
Deelnemers inschrijven

Reseller
Uitvoeringen aanmaken

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?