Wat kan ik op de templates pagina?

Laatst gewijzigd: 2018-03-02 17:32:45 +0100

Op de templates pagina maak en beheer je jouw learning journeys. In de templates bouw je het leerpad dat de deelnemers volgen, in de uitvoeringen schrijf je jouw deelnemers in. Door meerdere uitvoeringen te maken kun je per learning journey groepen deelnemers scheiden van elkaar. Lees meer over de structuur van aNewSpring.

Om een nieuwe learning journey te beginnen klik je op +Template. Learning journeys kan je aanpassen door te klikken op aanpassen. Om een uitvoering toe te voegen klik je op +Uitvoering. Dit is pas mogelijk als het template gepubliceerd is. Wanneer je klikt op Meer zie je aanvullende opties die je hebt voor templates.

Templates moeten een unieke naam hebben. Bij uitvoeringen is het wel mogelijk om zelfde namen te geven. Je kunt Extern ID gebruiken bij uitvoeringen om een koppeling te kunnen maken vanuit externe systemen naar de uitvoeringen. Bij Status zie je de status van het template en de status van de uitvoeringen die aan het template hangen. Verder vind je op deze pagina een zoekfunctie en een filterfunctie.