Het maken van een enquête

Laatst gewijzigd: 2018-03-14 13:29:36 +0100

In een activiteit van het type enquête kun je de deelnemers vragen laten maken die niet goed of fout te beantwoorden zijn. Aan het eind krijgen ze daarom ook geen score te zien maar alleen een overzicht van de antwoorden.

Als meerdere deelnemers deze activiteit doorlopen hebben, kan de begeleider in een makkelijk overzicht inzien welke antwoorden zijn gegeven zijn op de vragen. Hij hoeft hierbij niet per deelnemer te kijken.

Waar?

Klik in het template op +Activiteit en kies voor 'Enquête'.

Hoe?

Klik daarna op Aanpassen om vragen toe te voegen.

In aNewSpring is iedere vraag en ieder inhoudsdeel een pagina waarmee deelnemers binnen deze activiteit door de pagina's kunnen navigeren. Klik op Selecteer content om bestaande inhoud uit de gekoppelde contentbibliotheek te selecteren. Mocht je naast ontwerper ook de rol auteur hebben dan kun je vanuit deze pagina ook content aanmaken via +Vraag en +Inhoudsdeel.

Via de knop Update en Test kun je de enquête zien zoals dat na publiceren voor de deelnemer het geval is.