SSL Certificaat gebruiken (HTTPS)

Laatst gewijzigd: 2018-04-20 16:06:08 +0200

Met SSL wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat de gegevens niet onderschept kunnen worden. Websites die een SSL certificaat hebben zijn te herkennen aan HTTPS in de link.
Voor aNewSpring leeromgevingen die aangemaakt zijn na 21 oktober 2015 is dit certificaat standaard ingesteld en staat er in de link standaard HTTPS.
Omgevingen die voor die datum aangemaakt zijn, kun je HTTPS nog handmatig aanzetten in de Instellingen van de leeromgeving.

Zie ook het artikel Een eigen domeinnaam gebruiken die via een veilige verbinding gaat (HTTPS).