Events

Laatst gewijzigd: 2018-03-19 14:48:44 +0100

Let op! Hiervoor heb je de beheerdersrol nodig. Alleen beheerders kunnen events aanmaken en aanpassen. Begeleiders met de juiste rechten kunnen ze wel bekijken en eventueel beoordelen.

Event aanmaken

Ga naar de tab Events en klik op + Event om een nieuw event aan te maken. Vul op de pagina dan een beschrijving, datum, tijd en locatie in.

Je kunt ook een minimum en maximum aantal deelnemers invullen. Minimum is het minimum aantal aanmeldingen dat nodig is om het event door te laten gaan. De deelnemer kan dan ook zien of er genoeg deelnemers zijn.
Bij maximum kun je instellen hoeveel deelnemers zich maximaal kunnen aanmelden. Wanneer dat is bereikt, worden er geen nieuwe aanmeldingen geaccepteerd.

Bovenaan de pagina kun je de Event status aanpassen. Standaard staat deze op Niet bevestigd. Je kunt deze op Bevestigd zetten om aan te geven dat het event doorgaat. Of op Annuleren om het event te annuleren. Wanneer deze status wordt gewijzigd, krijgen alle aangemelde deelnemers hierover een notificatie per mail.

De Inschrijving staat standaard op Open. Door deze op Gesloten te zetten, kunnen deelnemers zich niet meer aanmelden.

Begeleiders

Onder de tab Begeleiders kun je begeleiders koppelen aan het event. Deze kunnen het event bekijken en ook zien welke deelnemers zich hebben aangemeld. Als bij Beoordeling iets is ingesteld (zie hieronder), dan kan een begeleider dit beoordelen.

Beoordeling

Onder de tab Beoordeling kun je instellen of het event kan worden beoordeeld. Standaard staat dit uit (Geen beoordeling). Wanneer een begeleider dit heeft beoordeeld, wordt er een notificatie naar de deelnemer verstuurd.

Event koppelen aan je learning journey

Wanneer je een event hebt gemaakt, wil je deze in je learning journey plaatsen. Dit doe je bij het template waar je een event wilt toevoegen. Je maakt in je template een activiteit aan van het type 'Event'. 

Nadat de activiteit is aangemaakt en je template is gepubliceerd, kan jij bij de uitvoering events koppelen aan de event-activiteit. Dit doe jij bij de uitvoeringsinstellingen onder de tab 'Activiteiten'.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?